Lietanie bez nudy

          Ak ste sa nudili, mohli by ste čítať časopisy, noviny alebo vlastné knihy. Moderná doba ide rýchlo dopredu, kde v závislosti od leteckej spoločnosti majú cestujúci stovky možností, vrátane Wi-Fi, filmov a televíznych relácií, hier a hudby. Niektoré z nich sú zabudované do flotily leteckej spoločnosti a niektoré z nich majú možnosti, kde si môžete priniesť vlastné zariadenia a získať prístup k možnostiam zábavy počas letu. Nájdete tu najlepšie lety z krajín, kde sa v lietadle určite nebudete nudiť.

křídlo
 
          Dopravca v Dubaji bol najlepším z leteckých spoločností. Emirates nechce, aby ste sa nudili na svojich dlhých letoch, takže ponúka viac ako 2500 kanálov filmov, televíznych relácií, hudby a hier, všetko na vyžiadanie a vo viacerých jazykoch. Digitálny širokouhlý displej dokonca ponúka filmy so zvukovým popisom a titulky pre tých, ktorí majú sluch alebo zrakovo postihnuté osoby. K dispozícii je špecializovaný kanál pre nadšencov športov. Ponúka bezplatné Wi-Fi na svojich zariadený.

letadlo
 
          Táto letecká spoločnosť v Dohe ponúka cestovateľom viac ako 3 000 možností prezerania a počúvania. Pod filmami ponúka letecká spoločnosť zvyčajné filmy natočené v Hollywoode. Možnosti televíznej ponuky zahŕňajú dokumentárne filmy. Možnosti zvuku zahŕňajú tisícky hodín hudby a rozhovory, v každom žánry a hry od dámy až po kasínové. Ponúka tiež Wi-Fi.
 
          Singaporska letecká spoločnosť sa môže pochváliť viac ako tisíckami filmov, televíznych relácií, hudby a hier určených na udržanie spokojnosti a zábavy cestujúcich na dlhých letoch. Ponúka zmes filmov, televíznych relácií a hudby z celého sveta. K dispozícii sú tradičné a moderné hry pre každý vek.

letuška
 
          Letecká turecká spoločnosť má tiež herný kanál pre jedného alebo viacerých hráčov. Pod komunikáciou môžu cestujúci posielať a prijímať správy SMS / e-mail, dostávať správy o počasí každé štyri hodiny a aktualizovať správy každú hodinu. Informačná časť zahŕňa leteckú flotilu, nákladnú dopravu, program pre frekventantov, sprievodcu destináciami, letiskové mapy a letové kamery, ktoré umožňujú cestujúcim sledovať odlety a pristátia.